My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Monday, October 11, 2010

10/10/10 sepetang bersantai bersama my sis n alisya at taman permainan~~

green colour.....nie lah satu2 nya anak menakan aku yang aku ada n paling aku syg...huhu....comel x?mcm aku kn?hahaha..perasan kn..haha....tapi ramai org kata muka dia sama aku..huhuhu....pdhal dia bkn anak aku pon..huhuhuhu...dia anak kak aku....panggilan nya untuk aku adalah "teh" singkatan utk mak teh..huhu..dia paling rapat sgt dgn aku....sebab 2 aku suka..haha...dia manja lorh dgn aku....teh sayang alisya taw.....rindu alisya...balik jarang2 skali...kalau balik pon sat sja...pape pon teh rindu alisya...balik la kampung tok teh yer,,,huhu
nur alisya sayang....alisya bersama basikal baru nya....

amb0y alisya,senyum sampai ke telinga punya syok nya nek basikal..huhuhu...maklum la basikal baru la kata kan..huhuhu....teh nk pinjam boleh x?hihi.....nanti alisya balik cini kita main lg yer....windu alisya syg.....
Pandai alisya ambik gambar candit kan?huhuhuhu.....hepy jer bersantai waktu petang2 cmnie kat tmn permainan,,,huhuuhu......muuuaaahhh!! syg alisya..

Nie lak my sis....ibu kepada alisya....comel cam aku x?hahaha.....perasan lg aku nie..hahah...biaq la..huhu....
with my sis....sapa comei lagi???hahahaha......nie lah satu2 nya kak yang aku ada......

Ibu with alisya....buas nya alisya nie...huhu....nk ambik gmbar pon susah...ish3.....muka sama cam ibu x?hihii

it's me!! haha...green colour same with alisya..huhu

No comments:

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com