My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Saturday, October 9, 2010

~~antara barang kesayangan aku yang paling aku sayang~~

huhuhuhu...kalau korang nak taw hp aku semua jenis nokia..huhuhu....aku x minat la jenama lain...hp aku ada 5 bijik..hohoho....tp yang aku on hanya lah number celcom n maxis jer..huhuhu....ni lah antara handphone2 aku..huhuhu......

hp nokia biasa je...hp nie aku gunakan utk no celcom aku

hahahaha...nie lah koleksi jenis2 handphone aku...huhuhu.....semuanya handphone jenis biasa saja,...maklum la duit xdak nak beli mahal2..huhuhu......so beli yang murah2 cukup la....huhu



erm.....nilah netb00k terbaru aku...aku syg sgt taw..dulu aku dah ada laptop jenama toshiba tapi dah rosak,adik aku bagi rosak...so aku beli la lain..nie lah dia,jenama HP...aku jaga dia bagai mnatang minyak yang penuh taw..huhuhu....sayang bangat..hoho....kali nie dah x bg sapa pinjam dah la sbb takot rosak lagi...dah serik maa~~

nie broadband aku...aku guna broadband celcom sbb aku layan celcom jer..huhuhu....laju pon laju....amik pakej 68...boleh la kalau nk on9 fesb00k..haha


nie pendrive aku....ermmmmmm.....tapi dia dah masuk virus la....cmna maw buat lorh..tension tol aku,,komputer kat tempat keja banyak bela virus...tapi xpa,nanti aku suruh pakwe aku settle kan..huhu..sebab dia pakar dalam bidang nie..hihihi
waa......nie lah satu2 nya barang yang paling aku sayang n yang aku ada bagi memudahkan aku pergi kerja.....Tq mak sebab hadiahkan moto nie pada aku......ia nya sgt bermakna n berguna utk aku p mana2..huhuhu...aku jaga sebaik mugkin...no plat moto aku PHG 4800...cantik kan?huhu...Jenama WAVE 100 (black)..
nie lak camera digital aku....wana putih....aku amik gambaQ apa melalui camera nie la...ia nya sangat berguna utk aku....tapi camera nie pakwe aku yang hadiahkan..hihihi.....tQ my love...
huhuhuhu.........cute x?comel cam aku x?huhuhuh..perasan la..haha....kalau korang nak taw nie lah teddy bear yang paling besaQ gila n paling aku sayang.....ia nya pemberian dari my love...thanks to my love~~

No comments:

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com