My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Saturday, October 9, 2010

~~antara member chatting aku..huhuhu~~


~~hahaha....nie adalah salah seorang member chatting aku yang paling kerap aku chatting dr dlu...huhu..anoy nama nya...huhu..start kenal from Tagged...after that,add in Ym..and then,in faceb00k....huhuhu.....padahal x kenal pon,tp ntah cmna leh jadi ramah pon aku xtaw..haha....kalau nak taw aku nie mmg payah nk replay msg or chat sape2.....tp kenapa kat anoy aku replay?hahaha....pelik kan?huhuhu....tapi jgn salah anggap kat aku lak yer...aku jenis suka berkawan jer,bkn ade pape pon....huhu...member2 biasa jer,x salah kan...kata org biar beribu kawan,jangan beribu musuh.....to anoy,saya suka berkawan dgn kam0..n thanks jugak kerana sudi menjadi teman chatting saya~~hihi....anyway,i'm still remember with ur promise....hahahaha......are u remember with ur promise????hahaha........always in my memory...huhu......tapi ntah bila pon xtaw la nuh..huhuhu....i hope our relationship as a fren lasting 4 ever~~huhuhuhu
p/s:to anoy,jangan marah ek...huhu...juz suka2..huhu
Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com