My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Tuesday, October 26, 2010

bersama yang tersayang!!




Pada 24/10/2010~~perjumpaan bersama2 geng2 lama masa sekolah iaitu fizah n fatin....hm...sonok jer dapat jumpa geng2 aku balik...maklum la lama xjumpa...pas2 laki atas ni cibuk jer nk dtg jgk...hihihi......tp xpela sbb dia tlg jd photografer kami..huhuhu.....thanks abg sbb terpaksa jd photografer yg xdak gaji..hihi.....gambar ni lak di ambil oleh fatin...thanks fatin sbb sudi ambik gmbr kami....hihih.....

fatin~ziera~fizah.....kami sahabat....kami kawan....kami teman.....kami geng....selama lamanya......sayang kam0 semua!!
we're happy 2gether~~fizah dah kawen....aku n fatin bila lagi?huhuhuhuhu.....lom sampai jodoh lagi kot...ngee~~apa2 pOn kita sahabat selamanya~~~muuuaaahhh~~                                                              p/s:kalau nak tgk gambar lebih byk lg,sila tgk dlm fesbuk aku k....zasssss~~~ziera zuleira

No comments:

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com