My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Tuesday, October 12, 2010

kenangan yang aku xleh lupa sampai bila2....umah aku banjir teruk setiap tahun~~

Erm...nie lah kenangan paling x best,umah aku banjir teruk....habis barang2 rosak n di hanyutkan ayaQ....nie baru ckit..tgk gambar yang seterusnya....

Masa nie ayaQ dah mula nak naik....erm,nsib baik la sempat selamatkan kereta n moto....

macam laut kan???? dah x nampak jalan dah...

tengok,hbis semua tenggelam...huhuhu....ayaQ naik separuh dr umah aku...erm.......

mmg gerun,mcm laut dalam kn???habis umah aku n jiran2 turut tenggelam....

separuh umah ayaQ banjir..erm,nasib baik la ada umah atas,leh gak letak barang2 di atas...

nie kat ruangtamu...baru masuk ckit masa nie....

habis kosyen2 umah aku tenggelam..huhuhu.....

ayaQ masuk baru ckit time ni..pas pd 2,nah amik ko..huhu..tp pape pon terpaksa redha dgn ketentuan Allah swt...

keadaan umah aku yang x terurus..tunggang langgang sudahnya....

penuh ayaQ bertakung..

bilik adik aku jadi mangsa..teruk di tenggelami ayaQ banjir..huhu

hbis rosak katil n barang2 adik aku

erm..banjir oh banjir...huhuhu...kenangan lama yang x dapat aku lupakan smpai skrg...tiap2 tahun akan berlaku nya banjir di umah aku..huhuhu...cian kan..tp cmna pon aku tetap redha dan besabar...

2 comments:

Anonymous said...

wah!teruk jg banjir yerk..jenuh tiap kali banjir exercise angkat brg...kira kena letak brg tinggi-2 nue....skrg banjir lagi ker?

zira said...

yup,mmg teruk..erm..hr2 kna exersice agkut brg2..huhuhu...skrg pon dok bnjir lg...tp alhamdulillah rya hr 2 x de ujn....aminn

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com