My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Friday, October 8, 2010

~~kerja aku sebagai customer service celcom~~

Ziera Zuleira

Kerjaya aku sebagai customer service di celcom center..erm..bukan senang nk kerja nie sebab terpaksa meringan2kan mulut untuk beramah mesra dgn customer...padahal aku seorang yang agak diam..huhu...dok kat sini dah bermacam2 ragam dan karenah yang aku jumpa.....aduh...penat melayan customer yang perangai yang tah apa2.x kira lah muda atau tua,kecik atau besar..india atau melayu,semua sama ja perangai,menyakitkan aty...kadang2 meluat pun ada....yang nak mengorat pon ada..hahaha....depa dok ingat aku n faizah ni budak2 lg..huhuhu......tapi cmna pun kena la layan dengan baik jgk sebab kerja aku mmg berhadapan dgn ragam customer..aku keja kat cni lama dah,setahun lebih dah...suka duka aku di sini semua nya dalam kenangan...ada jgk keinginan aty untuk mencari dan mencuba pekerjaan lain,tapi masa belum sesuai lagi..bahagian opis juz aku n faizah  jer...yang laon semua staff2 makerting...depa ni kena p buat keja kat luaQ.kadang2 p outstation sampai berminggu2....pas2 bila depa balik,aku la teruk sebab kena key in form yang beratus2 tu....aduh,mmg penat ar...gaji???? boleh la tahan,org kata cukup la utk simpan n beli pape yang patut...

No comments:

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com