My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Wednesday, December 22, 2010

. . . . BARANG AKU SERBA PINK,SEBAB AKU MINAT PINK!! . . . .

Assalamualaikum semua......Lamanya aku x update blog kesayangan aku nie...huhuhu....
Besa la aku tgh sibuk dengan aktiviti lain...huhuhu...Tapi camana pun aku tetap ingat jgk pada blog aku nie..hihihi
Sekarang nie aku nak gtaw lah ckit pasal minat aku pada warna ''PINK''. . . .Hihi...
Aku minat pink taw....xtaw la pasai pa...mungkin sebab warna nya yang agak sejuk mata memandang. . .
Kalau korang nak taw la kan,barang2 aku kebanyakkan nya serba pink. . . .hihihi. . .Si Dia pun dah tahu aku minat pink. . .Kalau dia nk beli pape utk aku,mesti dia beli warna pink. . .hihi. . .Dalam catatan aku kali nie,aku akan mempamerkan pada korang koleksi2 barang2 aku yg berwarna pink!! hihi. . .Di antara nya saja lah. . .
Kalau nak tunjuk semua mana larat aku nak upload byk2. . .huhu. . .Kalau ada di antara korang yg minat pink jgk,leh la geng dgn aku. . .hihi. . .Tapi selalu nya jarang org minat pink sebab nampak macam 'jambu' kn??
Terutama nya bagi kaum lelaki ler. . .Tapi x kisah lah,jambu pun jambu lah. . .Yang penting aku suka. . .huhu
Sapa yg berminat utk tgk barang2 pink aku,jom laaa. . . Sila lihat di bawah OK??
. . . . . . . .  . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . .
. . . . . . . .
. . . . . .
. . . .
. . .
. .
.


~~ KOLEKSI BARANG-BARANG AKU~~
Ini adalah ruangan bilik tidur aku yg serba PINK! hehehe. . .
Ini pula adalah barang2 kepunyaan aku sendiri yg b'warna pink!
Ini adalah laptop kesayangan aku yg b'warna pink termasuk mouse nya
Ini pula adalah koleksi handphone n set penjagaan kulit aku
Ini pula adalah set penjagaan kulit aku,kebanyakkan warna pink!
Ini pula tisu muka n sweateer aku yg b'warna pink..hehe
Ini pula set jenama HAIKU dari Avon yg aku guna walaupn bkn pink..hehe
Koleksi pink!! hehe
Sound pink! Mouse pink! Laptop pink! All pink colours!!
TERIMA KASIH KERANA MELUANGKAN MASA ANDA
~~~~SEKIAN TERIMA KASIH~~~~
Ziera Zuleira

No comments:

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com