My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Thursday, December 9, 2010

BlOg aku,aku punya suka la nk tulis apa,nk luah apa pn.....ada ka aku kacaw org???ada?xdak kn?sO,suka aty aku la nk tulis pape pn dlm blOg aku...













Salam...hm,nie aku nk pertikaikan ckit lah ttg ada org yg suka "menyibuk" dan "xleh tgk org senang"....pelik betOi la aku dgn org yg macam nie....apa yg jd masalah kt depa ek?heran dan musykil....suka aty n lantak aku la nk tulis n buat apa pn dlm blog or fb aku...ada aku kacaw org?ada aku nyusahkan org?ada aku guna duit org utk byr bil broadband?ada aku pinjam tgn org nk tulis smua nie?ada?TAK DAK kn??so xyah la nk menyibuk hal org len....jga hal dri sndri ckup la k....nie la dinama kan manusia..yg mempunyai pangkat PHD...(Perasaan Hasad Dengki)....bawak2 la bertaubat k utk sesiapa yg mempunyai sikap seperti ini...dunia dah akhir zaman,so byk2 kan lah taubat....salam 1 Malaysia~~~

No comments:

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com