My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Friday, December 10, 2010

DIA ZULHILMI HAFIZ~~~

Dia,ZULHILMI HAFIZ BIN KASIM...satu2 nya lelaki yang berjaya mencuri hati ku..hihi....Pelbagai sifat nya yang menarik aty ku...Dia seOrang yang kemas,pandai memujuk,pandai jga aty aku n paling penting skali dia paling memahami aku.....Dia paham aku dari pelbagai segi...erm,suka sgt2...Sifat nya yang sgt penyayang membuatkan aku bertambah sayang.....hihihi...Dia jarang marah..Tapi kalau dia betOi2 marah,mmg takOttt OOOO............hihi...Mau x takut,muka dia serius giler bila marah...Sekali dgn aku jadi mangsa nanti...huhu...Kalau dia tengah marah mmg aku malas kacaw,sbb dah tahu...huhu...Tapi pape pun KITA TERIMA LAH PASANGAN KITA SEADA NYA.... Sesungguhnya Allah telah menetapkan jOdOh kita sebaiknya dengan pasangan masing2....Kita hanya mampu berusaha dan berdOa untuk mendapatkan KEBAHAGIAAN kita sendiri.....Aminn~~~

No comments:

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com