My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Thursday, December 9, 2010

Ermmmm.....aku demam lagi....aku susah nak demam tapi bila dah demam,mmg teruk lah n lambat nk baik....hm,dugaan..huhu..tima dgn redha jerla.....paling aku rimas hidung aku nie,selsema teruk n xleh tidor sbb batuk teruk......ubat x makan pn..hihihi....tapi aku demam pn,still lasak lagi utk uat kerja...hik3....tapi kn,npew aku demam ek?demam rindu ke aku nie?tapi rindu pada sapa pulak?huhuhu.....tak,aku x demam rindu,tapi demam betOi2..huk3...demam sebab kena ujan hari2....skrg musim ujan..pas2 cuaca lak x menentu..jap panas jap ujan....sbb 2 la aku leh demam.....tapi xpalah...Allah bagi kita sakit sbb utk mghapuskan dOsa2 kecil kita.....=)

No comments:

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com