My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Thursday, December 9, 2010

Jalan2 bersama kawan2 ku










Haii kawan2 ku....aku sebenaQ nya dah lama x update blOg kesayangan aku nie...maklum la bzy wOmen..hahah....rindu bangat sama blOg aku nie....kali nie aku nak bercerita la ckit pasal kenangan manis aku baru2 nie keluar bersama2 dgn kwn baik ku,ima...rindu sama dia lama x kuar sama2...hari ahad hari 2 baru ja jumpa p tgk wayang sekli....tapi bkn kami ber2 ja p...hihi...ada lg yg mengikutnya iaitu lan n zul...bez giler kuar hari 2 sbb ceria jer rasa..kami p tgk citer ngangkung,bez giler wa ckp lu...huhu...g la tgk kawan2 ku skalian..boleh pecah perut di buatnyer..huhu...citer ni seram2 tapi ada lawak komedi...mmg aku bagi 10* lah....xcaya g la tgk...pas2 kami g jln2 pantai...aman jer rasa suasana tepi pantai...pas2 g try mkn kat anisani village...boleh tahan gak makanan dia...hihi...kami ber4 mmg kuat makan..hahah....sapa2 nak try makanan nyer cmna rasa,g lah try mkn kt ctu....=)

No comments:

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com