My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Thursday, December 9, 2010

shukriah dah kawen!!! hihi............














4/12/2010 adalah tarikh berlangsung nya majlis perkahwinan sepupu aku iaitu "SHUKRIAH &FUAD"....
Kenduri nie buat kat umah pakngah aku ler,taman seri acheh nibong tebal.....sepanjang majlis nie berlangsung,alhamdulillah x dak pape masalah yang timbul...cuaca pun baik2 ajer waktu nie,x ujan x panas..agak mendung....Waahh...nmpak x pakaian pengantin yg diorg pakai???cantik kan??cun gilerrr...hik3..maklum la raja sehari,cmana pun mesti cantik kan?Pengapit dia pulak,cun jgk,kalah pengantin..huhu...cam kenal jer pengapit nie kn?hihi...ala,sapa x kenai shahirah sharuddin...adik kepada shukriah sharuddin..hik3...kira ok la 2 kn,adik jadi pengapit kakak nyer...nanti kakak lak jadi pengapit adik nyer..hihi...dah x lama agak nyer jodoh shahirah 2..hik3..x sabar rasa nya nak makan nasik minyak shahirah lak...hihi....nak tunggu nasik minyak aku mmg lambat lagi ler...huk3....anyway,aku nak ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU BUAT SHUKRIAH DAN SUAMI...MOGA BAHAGIA DUNIA & AKHIRAT DAN KEKAL HINGGA AKHIR HAYAT....AMIN....

2 comments:

~Shuh0ney.lurve.Fuadinho® said...

hahaha....maceh2...cunnya penantin...kan3....haha jgn marah..:)

zira said...

hahaha....yer la 2..huhu

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com