My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Tuesday, January 4, 2011

Memories @t Pesta Peneng 2010....

~~~~kt umh kak sha b4 p pesta~~~~
~~~~Pesta pneng 2010~~~~
~~~~SWEET MEMORIES~~~~
~~~~Baru sampai pesta~~~~
~~~~Happy 2gether,nice picture!~~~~
~~~~29/12/2010 @pesta pneng~~~~
~~~~Hasil drp main pecah belon,hihi~~~~
~~~~Bersama kak wani n kak rOsz~~~~
~~~~with kak rOsz~~~~
~~~~Amat keletihan..huhu~~~~
~~~~PEACE~~~~
ZULEIRA
~~~~QueensbaY~~~~
~~~~@t Queensbay with frenz~~~~
Singgah Queensbay
Kenangan Terindah
Nie lah kenangan terindah aku bersama kawan2 di hujung taun 2010......Kami hang out bersama2 ke Tapak Pesta Pneng....Mmm...Mmg best ar dpt kuar bersama kwn2 aku nie...Diorg nie smua adalah member aku dari ILP...Dpt jumpa balik,mmg kecOh ar pesta pneng kali nie dgn kehadiran geng2 kami...hahhahahahaha....Sebelum p pesta kami singgah kt umah kak shaz dulu...solat n mkn2 dulu..hihi...pas2 baru lah bertolak ke pesta...Byk kngan di sini...Kak rosz n kak wani menang main pecah belon guna panah..Cayalah k.rosz n k.wanie..hihihi....Hadiahnya dpt bear...huhu...Pas2 diorg ajak lah main menatang yg bahaya2 tu...Apa nama x taw...Fuhhh....tobat la aku nk naik,sory la byk2 kwn2 ku...huhuhu.....aku takut la naik bnda 2.....diorg siap dh beli tiket lg..huh! semua paksa aku naik...huhuhu...aku x nak..huhu...lastly aku x naik jgk..hihi...mana berani nk naik bnda bhaya2 cam gitu..huhu....tapi,kak rosz,kak wanie,kak nina n zul naik menatang 2!!! huh! berani gila diorg..bila turun dari bnda 2,depa kata ""tobat serik dh naik bnda nie,x mau naik dah"" hahahaha......aku hanya mampu gelak....kih3.....seb bek aku x naik...hahaha....mcm2 lah kenangan di sini...huhuhu,,,,,jumpa lg ya taun depan di pesta pneng jika pjg umur n di izinkan oleh Nya~~~BYE

No comments:

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com