My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Wednesday, February 9, 2011

argghhh!!!tolongggg.....aku terlalu BOSAN!! SUNYI!!

Argghhhhh!!!!!!!! Tolonggggggg......Helppp!! Aku amat kebosanan....Aku amat kesunyian....Aku amat kesepian....huhuhuhuhu.....Aku bosan disebabkan kerja yg tiada utk dibuat(keja relex giler).....Aku sunyi disebabkan xdak member utk menyembang(dulu dok nyembang dgn faizah,skrg masing2 dh keja tmpt len2)huk3....Aku sepi disebabkan di umah hanya tinggal aku sorg (makayah jer ada tapi diorg suka tito awal)...huk3....selalu tgk tv sowg2...huk3....;( 
HELP ME!!!!!
Tapii,aku masih ada DIA!! Hehehe....
Dia menemani ku sokmo... :)
Siapakah DIA????
Lagi maw tanya ka??
Dah tentu-tentu la insan yg amat aku sayangi..
Iaitu insan yang bernama Zulhilmi Hafiz..HEHE
Tapi,dia pun keja kan...mana leh teman aku sokmo...huhu...
Tapi x kisah lah,yang penting ada gak peneman hidup ku..Weeaakk.... :p

Di tulis oleh:-

No comments:

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com