My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Monday, February 7, 2011

CUTI RAYA CINA YANG BEST SANGAT!!!!!!!!!!!!!





Wow! cuti raya cina nie paling best sebab dapat jumpa n hang out with my beloved frens!! mmg best giler dpt jumpa rmai2..first jumpa pada 3/2/11(khamis) at pasifik...(kat tempat men bolink) Owh ya,sebut pasal men bolink,fuhh! Best giler r! yg join pada hari 2 adalah zul,lan,ima,za,aten,k.rosz,noly n pkwenya n aku! mula2 aku n za xnak main tp kwn2 paksa soh men jgk..huhu..So,aku n za pn main ler..1st time dlm idup x penah men bolink tetiba hari 2 aku mncuba..2pn kwn2 soh men..kalau x jgn harap ler sbb aku x reti men n x penah mencuba...aku malu n takot org ketawakan aku..hehe..Tapi bila cuba main rasa seronok n apy la pulak..hihi..Rasa mcm nak main lg..hahaha...Tapi ape2 pn mmg best giler lah..nnt bila2 kita hang out sama2 lagi ek kwn2 ku skalian! Apy bangat! Muuaahhh3x

Di tulis oleh:-

No comments:

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com