My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Tuesday, February 8, 2011

DAPAT BERITA SEDIH DAN MENGEJUTKAN AKU!!!!

Erm,dalam aku tgh apy,aku tetiba dapat berita mengejutkan dari miera..kata nya kawan aku azmir angah meninggal akibat exciden..Aty aku menjadi lemah gemalai tanpa semangat apabila dapat berita 2..Aku masih x percaya sampai skrg...;( Tapi itu sudah takdir ketentuan dr Nya..Allah S.W.T lebih menyayanginya....Dia baik sgt and selalu gurau2 dgn aku..2 hari sebelum dia meninggai,dia ada la paksa aku n faizah soh pi makan char koew teaw kat kedai tmpat aku keja dulu.....(taman cenderawasih n.tebal)....Erm...sedihnya aku...;( sbb aku xleh pi situ lg sebabnya aku keja kt len dh...X sangka 2 permintaan terakhirnya...Patut la dia beria-ria n paksa sgt soh aku n faizah pi sana....Erm,kalau lah aku tahu nak jadi cmnie,mesti aku ajak faizah,zul n hafiz p makan kt sana...Tapi nak wat cmna,ajal dan maut semua di tangan Tuhan....Moga roh azmir angah ditempatkan di kalangan org2 yang soleh...Amin....Al-Fatihah~~

:- tiada lagi panggilan "wawa" dari nya..(dia suka panggil aku dgn panggilan wawa,katanya sedap)
:- dia selalu komen fb aku.....(sekarang tiada lagi semua itu....kenangan jer yg tinggal..)

Di tulis oleh:-

No comments:

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com