My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Friday, February 18, 2011

Masalah yg menjadi kisah lucu dan lawak...hik3

Adeh....sebenaQnya aku tol2 xdak mood hari nie....Boleh di katakan "Hari Badmood Sedunia" huhuhu....Tahu x napew aku kata cam gitu???huhu....Rupa-rupanya rmai lagi mmber2 aku yang tengah badmood hari nie...huhuhu....mmg x sangka la....;p hihi...ingatkan aku sorg ja tgh badmood...huhu...Pas2 kan,bila taw psal kisah masing2,terus jadi lucu jer...huhuhu....mahu x lucu nyer,yerla kan,macam2 ragam ada....hik3...

Aku dgn cara aku,k.rosz dgn cara k.rosz,ima dgn cara ima,shirah dgn cara shirah,norly dgn cara norly....huk3....masing2 ada masalah masing2...huhuhuhu.....adusss....penin pala den.....:p
Masalah yang berbeza2....bila di kongsi jadi best la kn sbb dapat di jadikan pengajaran utk diri kita sndri....Kalau nak nasihat leh la ckit2 sbb nya aku pn bkn pandai sgt nk nasihat org,aku pn ada msalah aku sndri...huhu......tapi kalau kawan2 yang memerlukan khidmat pertolongan dari aku,aku sedia membantu....Insyaallah,kalau leh bantu aku akan bantu yang termampu....bak kata pepatah "berat sama di pikul,ringan sama di jinjing" huhuhu......weeaakkk :p (ayat x boleh di belah) hahahaha.........Pape pn aku bersyukur masih ada kawan2 yang memahami dan menemani aku.....thnks all my frens.....cyunk kamo semua :) muuaaahhh!!!! mmuuuaaahh!!!! Kawan adalah 1 anugerah yang x dapat di nilaikan..Hargailah kawan anda..KITA SAHABAT,KAWAN,TEMAN SELAMANYA..Kawan biar BERIBU cinta biar SATU!
Berkawan biar SERIBU,bercinta biar SATU
Di tulis oleh:-

No comments:

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com