My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Monday, February 7, 2011

SAHABAT BAIK KU SUDAH BERTUNANG...TAHNIAH!

SELAMAT BERTUNANG KINAH & KHALIL
Wow! Mesti tertanya2 siapa itu..hehe..Dia adalah Norsakinah Bt Hashim..Sakinah dah bertunang! Owh,terasa macam x percaya jer..hehe..Erm,semua kawan2 ku dh bertunang,dh kawen..Aku jer belum..Bila lak ek aku nie?huhu..Erm,aku lambat g kot..Maklum la muda lagi..hak3..To sakinah n pasangan nya khalil,tahniah yer aku ucapkan...Semoga korang bahagia selalu n hingga akhir hayat..Tiada apa yg boleh m'gembirakan aty sorg kwn melainkan melihat kebahagiaan kwn sendri..Skrg dh bertunang,so bila lagi mau nikah n kenduri?hehe..Cepat2 kan la ek..Xsabar mau mkn nasik mnyak ampa wei..hehe..Anyway,congratulation 4 your engagetment...

No comments:

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com