My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Thursday, February 24, 2011

~Sedang Sibuk Membela Anak-Anak Ayam~

Huhuhuhu.......Dengan tajuk di atas mesti korang semua pelik kan?hahaha...kalau korang nak taw,sekarang nie aku tengah sibuk dengan bisness berniaga ayam....Fuh,dapat keuntungan yang begitu byak! Best ar bela ayam banyak2...Leh juai and dpt modal yang banyak...huhuhu....korang x teringin ker nak wat bisness mcm aku?hihi...Korang cuba try test la...hahaha...Sekarang nie aku hampir nak jadi usahawan berjaya dh...hasil drp penjualan ayam2 ternakan aku nie..huhu....tak lama lagi aku akan jadi jutawan la..hik3....

ADA SAPA-SAPA YG X PERCAYA KA??
:
Kalau korang x percaya,jom tengok bukti!!!

/
\
/
\
/
\
/
\
/
\
/
\
/
\
/
\
/
\
/
\
/
\
/
\
/
\
/
\
/
\
/
\
/
\

...Jengjengjeng.....nie la buktinya...
..tengok sendiri ar..
HAHAHA

nie la reban n ayam2 peliharaan aku! hahaha
.
.
.
.

P/s: Hahahaha....korang kena tipuuuu.....Nie adalah semata2 game jerrrr....Weeaakkkk :p
Jangan marah ek,t cepat tua..hahahahaha....Adoi,gila dh punya dok layan ayam2 ni..huhu..


di tulis oleh:-

No comments:

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com