My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Tuesday, March 22, 2011

....atin's engagement............congratulations.....

Congratulations aten...!
Dah jadi tunang orang suda...hehehe...Anyway,congratulations for ur engagement.....
 Sekarang orang tua2 ckp darah tengah manis dalam pertunagan nie....So,hope aten and mizi bahagia selalu and cepat2 melagsungkan majlis perkahwinan pulak..hihi...X sabar rasa nya nak mkan nasik minyak ampa...hehe...Moga2 kekal hingga ke akhir hayat...Amin....Anyway,u look so beautiful and keep ur trimness..
 hehehe...Come on,we look at the pictures below..Just for the memories... :)

.
.
.
.
.
.
.
.

~nurfatinizyan~
Aku disamping aten (amik berkat) hahaha
Saja mai menyibokkan diri..hahaha
Aten sgt segak,cntik,cun,mnarik,mengancam!
Ima and aten (ima amik berkat gak 2)kih3
norly bila pulak?huhu
kak rosz bila lagi?cpt2 la ckit ek..huhu
aku n ima pun nak jgk ada pic..hehehe
tengah kelebek hp za..huhu
ima n za pun turut bergambar..kih3
kak nina n ima,cumil sgt2....cumil mengalahkan pengantin la pulok..huhu
Seronok mcm nie

di tulis oleh:-

No comments:

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com