My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Wednesday, March 16, 2011

~kenangan akhir time praktikal di PPD Kerian~

Aku dapat hadiah cenderahati dr unit pentadbiran & disampaikan oleh Tuan Besar PPD
Zul juga dapat hadiah sumbangan dr unit kewangan
En Faizul memulakan acara pembukaan majlis
Pakat khusyuk dengar ceramah dari Tuan Besar PPD.hehe
Nie pun sama,terlalu khusyuk dgr ceramah dr Tuan Besar PPD
Kenangan~antara pegawai2 yang bertugas di PPD Kerian
Makan time! hehehe
Semua pakat2 x sabar nk makan..huhu
Jom makan...huhuhu
 Hmm....nie lah antara kenangan aku ketika praktikal satu masa dahulu..huhuhu..Aku praktikal di Pejabat Pelajaran Daerah Kerian...Macam2 jgk la kenangan kat cni..manis,pahit,kelat,masam semua ada..kih3...Biasa la kan berada di tempat orang x sama macam tempat kita....Pas2 pulak paham2 jerla apabila berada di kalangan orang2 goverment...Semua pegawai2 atasan...Fuh,mmg rasa diri nie rendah sgt2 tp aku suka sgt2 pegawai2 laki...boleh dikatakan smua baik dgn aku n sporting...yg x best nya sikap pegawai perempuan...terlalu straight n suka dengki kt org len! dalam bahasa mudah,suka jelez kalau ada org lebih ckit dr depa....biasa la kn,nama pn perempuan....Aku dgn zul,praktikal skali...tapi zul di pindahkan ke unit kewangan....aku lak di unit pentadbiran....Sakit pala dok unit pntadbiran sebab kena wat bermacam2 kerja...Ada waktu best n ada waktu xbest jgk...kih3..waktu x best sbb kt sana smua x dak yang muda2 umo tera aku....yg ada smua nya dh kwen n "org lama"(tua)....so,susah la ckit utk bergaul sbb cara org muda n cara org tua x sama....cara pemikiran pun xsama...Sebab 2 rsa diri terasing n sungguh xbest...Tapi waktu best apabila semua pegawai2 laki bek dgn aku n sgt2 sporting...huhuhu..sebab 2 ada orang jelesssss..n pas2 muncul pekerja baru iaitu kak kiah...huhu....baru la ada kawan pas2 pd 2...huhu...dok berkawan dgn kak kiah jerla...kebetolan lak kak kiah di masukkan ke unit pentadbiran...hehe..sjak 2 la rapat dgn dia ja,...and ada la kak sorg 2 x pueh aty kt aku sbb cemburu kot...tp ckit aku x kisah....huhu....2 lah cerita di sebalik aku praktikal dulu2...huhuhuhuhu

di tulis oleh:-

No comments:

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com