My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Tuesday, March 29, 2011

~kenangan semalam,semalam dan semalam..hehe~

hye2 semua...hehehe...kali nie aku mau story tentang kenangan 27 mac 2011....hehehehe....
sebenarnya x dak pape pn,juz sja ja nak cita,hilangkan borink aku yang teramat sgt nie haa...huhu..
27 mac 2011 adalah hari ahad...dah plan dari awai nak p men bolink,bolink n bolink....huhuhu
Akhir nyaaaa,kesampaian gak apa yang di rancang 2...Tapi agak lewat ckit la,x mcm apa yg di rancangkan...huhu...Tapi x kisah lah,asalkan jadi gak kn,kn,kn kn...??huhu..
Nak habaQ mai,cek apy sgt2 laaa...hihihi...
Taw dak cek p dgn sapa?hihi..Of coz la p dgn cik abg n kak rosz cyunk...huhu
Kami p men dekat summit,Bm kerana ada someone waiting for us there...hehehe....(sapa dia 2 rahsia la k)
Kami men bolink 2 round...Fuhh! Terer giler someone 2 men...kak rosz and zul pun terer men...aku ja x reti men..kih3....tapi x kisah lah,janji men utk apy2 ja..hehehe...After men bolink,semua pakat2 nak karoke lak...huhuhu...Aku kan x suka nyanyi n karoke,tp demi kwn2 aku follow jgk la...2 jam dok dlm karoke,penin pala aku sbb lagu dlm 2 kuat sgttt...pas2 lak,econ dalam 2 sejukkk gilerrrrr....
And then kami g mam kepci lak..Mula nya x mau mam,tapi ada org soh mam gak..huhuhu...
Koi 8.30 mlm baru la bertolak g jom heboh...Kami sampai sana tepat2 koi9 mlm..huhuhu...
Time 2 artis2 tengah dok nak mula wat konsert dah pn..Artis yang mai x la best sgt pn..huhu...Kami jez jln2 ka kat sana...X beli apa pn sbb duit xdak! hahahaha...semua pakat2 belum gaji maa....huhu..
Tapi dalam hati,hanya Allah yang taw,berkenan macam2...hahaha...Kena sabaQ jela nuh..kih3...
K lah ampa2 semua...Aku dah x larat nak taip n pnyakit malas aku dah datang la...Jom la,aku "cau" dulu ek..Tapi before 2,jom la jengok picture2 kami dulu...hehehehe......zzZZZ... :)
.
.
.
.
.
.
.

Wajah-wajah pemain bolink..hahaha
Me and beloved mine,zulhilmi hafiz..hehe
With kak rosz cyunk

________________
P/S:WE NEED TO SMILE ALWAYS~SMILE! SMILE! AND SMILE! :)

di tulis oleh:-

No comments:

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com