My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Tuesday, March 29, 2011

~Main menatang nie sampai sakit pala aku..aduss!~

 Arrrgggggggggggggggg!!
Sakitt nyaaaaaa kepalaa akuuuuu.....Uwaaaaa.... ;(
Tapi ampa2 semua jangan salah paham lak taw....
 Aku sakit pala sebab menatang nie ha,buat aku sakit pala...Apakah "menatang" itu?huhuhuhuhu.....
Sapa pandai try la pikir,ape benda nya...hehe...dan untuk yang malas nak pikir and xreti pikir,meh follow aku..Bior aku tunjukkan kat ampa2 apa "menatang" yang menyakitkan kepala aku itu yer..huhu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 Jeng..jeng..jeng.... :p
hehehehe..nie lah dia nie...menatang yang menyakitkan pala aku..hehe

Nie lah menatang nya...huhuhu..game dalam fesbuk nie..penin pala ooo nak cari smpai jumpa...huhuhu
di tulis oleh:-

No comments:

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com