My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Tuesday, April 12, 2011

ermm...sejak dua menjak nie,mood kurang stabil la

errmmm....aku stress ar kawan2ku skalian...huk3 ;(
aku sendri pn x taw apa perasaan aku skrg nie...kacaw bilau dh.....
arrrggghhhh....! kenapa la leh jadi cmnie ek? maybe Allah mau uji tahap kesabaran ku ;(
ermm,aku terima dengan redha nya.....fikiran aku sekarang very complicated.....huhuhu....
aku macam nak menyendiri jer...membawa diri aty yang tengah kusut serabai nie.... ;(
sape-sape pun x akan paham macamana perasan aku sekarang.......sedih arr.....tapi sekarang yang mampu aku buat adalah bersabar n terus bersabar serta mendoakan sesuatu yang baik dari Allah swt....Hope Allah memberikan aku jalan serta petunjuk yang baik pada diri ku ini.......aku masih ada keluarga tercinta dan kawan2 tersayang.....yang banyak memberi aku sokongan dan dorongan pada diri aku nie.....kepala otak aku serabut dah macam akar kayu suda....huhu...aku sendri pn x taw apa yang sedang aku fikirkan sekarang sehingga membuatkan aku stress sampai gini.......owh,sungguh menyeksa....;( aku rsa mcm nak marah,nak nek angin,nak ikut pala sendiri,nak menjerit kuat2,nak kuar amik angin yang tenang,nak menyendiri,nak nangis kuat2,nak tidor secukupnya....huhuhuhuhu ;(

di tulis oleh:-

No comments:

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com