My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Friday, April 1, 2011

~My mom's birthday today..apy birthday mom :) ~

 ..Happy Birthday Mom.....
1/4/1956 (date of birth)
Semoga Allah panjang umo dan berkati mak selalu..Amin...
Aku dan adik brdik yang lain,sayang mak yang teramat sangat di dunia dan akhirat..
Semoga mak bahagia selalu bersama ayahku tersayang..hehe..
Terima kasih mak sbb mendidik ketujuh-tujuh anakmu ini dengan sabar dan gigih...
Umur mak sekarang dah mencecah 55tahun...huhhu
Tapi still sporting :) i like...
Mak dok x sabaq soh aku kawen...alahai...bermakna sungguh kata2 mak 2...kih3....
Insyaallah akan termakbul jgk nanti tapi bezanya cuma lambat n cepat jer....hehe...
Tengah kumpul duit :)
dengan nak beli kereta lagi...alahai...duit oh duit..huhuhu...
Hadiah kat mak akan aku beri jgk...apa hadiah nya itu rahsia la...hehehe...special punya.. :)
nanti nak ajak my lovely temankan p beli hadiah :)
ok lah,xlarat tulis dh..anyway,happy birthday mom...love u so much! muuuaaahhh!
Happy birthday mak yg ke 55,cyunk mak :)

di tulis oleh:-

No comments:

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com