My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Saturday, April 9, 2011

Stress....Sad.....Tension....Arrgggghhhhhhhhh..~

My mood today: So tension! stress...! sad..!

Help....help...help me......;(
Arrrgggggghhhhhh........!!! aku sgt2 tertekan dengan keadaan sekarang.....ermmm....
Ya Allah,beri lah aku kekuatan dalam diri ini untuk menempuh segala cabaran dan dugaan ini.... ;(
Aku hamba mu yang hina lagi lemah ;( x mampu untuk memikul beban yang sebegini....
Kau berikan lah petunjuk serta jalan penyelesaian nya Ya Allah ;(
Bantu lah hamba Mu ini Ya Allah..........Amin YaRobal'alamin..........
Pas2 semalam aku ada la luah and cita masalah aku nie pada my dear sampai nangis2...sedih punya pasai...uwaaaaaaaa ;( pas2 my dear bagi kata2 semangat kat aku...dia kata " x mo sedih2,nanti x comei....dah la,x yah pikir lagi wat serabut otak jer"(masalah apa dirahsiakan..huhu) and then bila aku dengar my dear kata mcm 2,aku pn jadi ok la ckit cuma air mata ja bertambah mengalir lagi deras mcm air terjun kat bukit ijau...huhu....(sedih sgt3)...apa2 pn aku bersyukur sangat2 ada buah aty yang memahami diri ku ini....Syukur Alhamdulillah....Thanks my dear...love u ketat2.....hahaha.....weeaaakkk :p moga2 leh kongi semua ini selamanya..... ;) dalam aty sedih,tp ada gak apy ;)

 di tulis oleh:-

No comments:

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com