My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Tuesday, May 31, 2011

Wah! lama gila tak update blog...huhuhuhuhu.... :)

Salam sayang kawan-kawan ku sekalian...huhuhu....lama giler ah aku x update blog kesayangan aku nie...huhu,,,rindu teramat sangat rasanya...Maklum la,aku terlalu sibut sikit sejak aku di transfer kan kerja ke parit buntar...nie pun ada gak la masa free yang aku curi-curi..hehehehe....rindu laaaa....macam-macam nak di ceritakan dan dikongsikan dengan kawan-kawan semua....huhu......Antara cerita yang aku nak kongsikan dengan ampa-ampa mengenai tempat kerja baru aku! hehehe.....Memang sempoi n the best ar! sebab nya adalah,dapat kawan-kawan yang gila-gila macam "orang gila" hehehe......memang best sangat-sangat laaa......semua sporting and satu kepala...sekali dengan tokey pon satu pala gak,lagi bertambah best ar...huhuhu........baru ja kenai,tapi buat 'gegeh' serupa macam dah kenai bertahun-tahun dah...huhuhu.........tapi nak habaQ mai staff-staff sini semua CUN-CUN oooo....hahahaha....comei-comei belaka..(perasan sat saja ok..haha) Jom tengok pic kami bersama nak x???sapa yang nak tengok,jom la....sapa yang x nak tengok sudaaaa.......x kesah langsung k.................

KAMI SAHABAT YG SPORTING!

KAMI GILA-GILA REMAJA!

WE'r THE BEST! CELCOM STAFF!

KAMI SPORTING! CRAZY! CUTE! HAPPY!

 di tulis oleh:-

No comments:

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com