My photo
hye semua...(*_^) nama aku norazirah binti arshad...org panggil aku mcm2...tp nk senang panggil jer zira..tapi kat umah family aku panggil nama lain..hehe...nama apa xleh hbaq la..huhu...um0 aku baru 23,muda lagi..hahaha..dah memiliki seorang suami yang baru sahaja melangsungkan perkahwinan pada 03/02/2013..aku sayang suami aku lbih dari diri aku sendiri...tarikh lahir aku 12/6/1989..di besarkan di negeri kedah..anak jati kedah nie.hihih..tapi tinggal kat daerah nibong tebal,pulau pinang..huhu..dulu aku sekolah kat smk sultan ahmad tajuddin,bandar baharu kedah..dan kemudian melanjutkan pelajaran di ilp nibong tebal dalam kos teknologi perisian multimedia interaktif..aku ada 6 beradik..3 boy 3 gurl..aku anak ke4...aku seorang yg manja..aku memang manja dengan seluruh keluargaku...sekarang aku dah bekerja di celcom center sebagai customer service(officer)..dah tiga tahun lebih dah aku disini..aku mudah berkawan dgn sapa2 jer n mudah jgk mengalirkan air mata....terima kasih pada kawan2 ku kerana menjadi kawan aku~~aku seorag yg simple tapi amat sukakan kekemasan dlm diri..comot2 xmaw r..huhu..aku suka menghabiskan duit dan waktu utk diri sndiri...
FOLLOW MY BLOG

~~YOU FOLLOW ME,I FOLLOW YOU BACK~~
http://segalanytentngdriku.blogspot.com

Tuesday, June 28, 2011

~Sabar Dengan Setiap Ujian Dari Yang Maha Esa~

Ya Allah Ya Tuhan ku.....Buat masa sekarang fikiran ku runsing + serabut +sedih + kecewa + tak tentu arah + risau + kebingugan......Kau kuatkan lah iman dan semangat ku ini untuk tempuhi segala cabaran dan dugaan yang diberikan olehMu ini.....Aku hanya mampu berdoa kepada Mu agar aku dapat tempuhi segalanya... Aminnnn YaRobal'alamin....Sabar wahai insan yang bernama NORAZIRAH BINTI ARSHAD~




 di tulis oleh:-

1 comment:

niena shopping2u said...

sapa nak promosi blog
http://www.my-shopping2u.com/2011/06/promosi-blog-1.html

Free Flower MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com